Marius Fabre Savonnier – Den fantastiske sorte sæbe

Den sorte sæbe fra Marius Fabre er noget helt specielt.

Den bliver lavet efter mere end 100 år gamle metoder og er baseret på den berigende olivenolie – som er fantastisk til rigtig mange ting.

Den sorte sæbe er utrolig mild og lækker for din hud – men du kan også bruge den sorte sæbe – som et rengøringsmiddel. Når du først har fået den indenfor døren – så smid alt det syntetiske sæbe fra supermarkedet ud – med den sorte sæbe får du nemlig et 100% naturligt produkt – som både dyr og mennesker kan bruge og færdes i uden bekymring.

Tænk bare på at din baby kravler rundt og leger på et gulv – som er vasket i produkter fyldt med parabener og tilsætningsstoffer – og ingen ved hvilken effekt, det har på længere sigt.

Den bekymring undgår du helt – når du bruger den 100% naturlige sorte sæbe fra Marius Fabre til både kroppen og rengøring. Samtidig forurener sæben ikke miljøet.

Den sorte sæbe sælger vi i nogle store flasker – som er praktiske når det skal bruges i rengøringen. Du kan evt. tilsætte et par dråber æterisk olie – hvis du gerne vil have lidt duft i dit rengøringsmiddel.

Du kan bruge den sorte sæbe til rigtig mange formål takket være den høje koncentration af oliven olie – f.eks. :
* Vask af gulve – alle typer.
* Rengøring af gryder, ovne og meget mere.
* Pudsning af kobber og sølv.
* Rengøring af vinduer.
* Rengøring af læder.
* Vaskemiddel og pletfjerner. (igen evt. tilsat et par dråber æterisk olie)
* Rengøring af havegrill.
* Rengøring af glasset på brændeovne.
* Vask af biler, motorcykler, ovne og meget mere.
* Også god i haven til roser, frugttræer og i køkkenhaven til at holde utøj væk.
* Hundevask – samtidig også en god anti-parasit kur.
* Heste vask
* Rengøring af malerpensler.
* og meget mere ….

Når du køber den sorte sæbe til rengøring hos os – modtager du også en folder (på engelsk) hvor du får tips til anvendelse og hvor meget sæbe du skal bruge til hvert formål.

Et miljøvenligt og helt naturligt alternativ til de kemifyldte produkter – vi ellers kender.

Sorte klem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.