Marius Fabre – en klassiker vender tilbage til Vintage-Kompagniet.

Da vi startede Vintage-Kompagniet i sin tid – solgte vi den skønne sæbe fra Marius Fabre og masser af kunder var rigtig glade for den skønne marseille sæbe lavet efter gamle traditioner.

Derfor har vi valgt at tage et kæmpe sortiment hjem fra Fabre igen.

Marius Fabre er en gammel familievirksomhed ….

År 1900 – Marius Fabre åbner sin sæbe fabrik i Salon-de-Provence.
År 1914 – Marius Fabre blev indkaldt til krigen og overgav derfor ansvaret for fabrikken til sin kone Marie.
År 1927 – Sæbefabrikken voksede ud af sine lokaler og flyttede til lokationen – hvor der den dag i dag fremstilles sæber mm.
År 1938 – Marius’ ældste søn Fernand overtager firmaet fra sin far.
År 1973 – Henri – Marius yngste søn overtager firmaet. Konkurrencen fra produkter baseret på petroleum er hård for Marseilles sæben – men Marius Fabre er vedholdende og heldigvis begynder folk at få øjnene op for økologiske og naturlige produkter.
År 1987 – Henri overgiver firmaet til sin yngste datter Marie-Hélène og hans svigersøn Robert Bousquet.
År 2010 – Stadig drevet af den store passion for sæber mm. i god kvalitet overtager oldebørnene Marie og Julie Bousquet-Fabre familie virksomheden.

Marius Fabre sæbefabrikken producerer sæber, cremer mm. efter gamle traditioner – som de er blevet det siden 1900 tallet:

* Baseret på vegetabilske olier.
* Uden brug af animalske fedtstoffer.
* Ingen tilsætningstoffer i form af farvestoffer og parabener.
* Ikke testet på dyr.
* Produceret med respekt for miljøet.
* Biologisk nedbrydeligt.
* Pakket i genbrugs materialer.

Så er der overhovedet nogen grund til at vælge noget andet ? ;o)

Som et absolut niche produkt producerer Fabre den sorte sæbe og er en af de eneste – som producerer denne efter de over 100 år gamle metoder. Men meget mere om den i et senere indlæg – den kan du nemlig bruge til al rengøring i hele huset – og så er den uden nogen som helst kemikalier og tilsætnings stoffer og det er vist mere end man kan sige om de utallige flasker med rengøringsmidler – du finder på hylden supermarkedet.

Også sæbespåner og hår- og hud pleje produceres hos Fabre – bla. en mild og lækker creme – som du kan bruge til det hele selv til babyen ;o)

Se hele det store udvalg fra Marius Fabre hos os lige her.

Duftende klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Marius Fabre – en klassiker vender tilbage til Vintage-Kompagniet.

  1. These look lovely,
    and I love French soaps.

Comments are closed.