Lene Bjerre hos Vintage-Kompagniet …

Jeg har altid synes, at sagerne fra Lene Bjerre var noget særligt.

De oser nemlig af elegance, god kvalitet og klassisk tidløshed.

Og det er jo netop derfor – jeg synes de fine ting fra Lene Bjerre passer så godt ind i vores nostalgiske sortiment.

Der var bare et stort problem – da vi skulle have Lene Bjerre i shoppen ….

Der var så mange smukke ting – at det var næsten en umulig opgave at begrænse sig til noget til shoppen – jeg ville gerne have købt det hele ind ;o)

Især de fine garnnøgle lys faldt jeg for med det samme – og det gjorde masser af vores kunder også – og fine er de ;o)

Også en klassisk serie til køkkenet måtte vi have hjem – den oser af klassisk elegance og er en af de serier du ikke bliver træt af ;o)

Hvem vil ikke elske at røre rundt i sin latte i det smukke krus med en af de ualmindeligt smukke skeer ;o)

Mere fra Lene Bjerre kommer til – for der er ingen tvivl om at mærket stadig er rasende populært ;o)

Klik på billederne – så kommer du til produkterne – hvis du skulle være blevet forelsket og med hensyn til håndklæderne på det sidste billede …… dem vender jeg frygteligt tilbage til ;o)

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Lene Bjerre hos Vintage-Kompagniet …

  1. Berit Engh Larsen // 15/10/2012 at 00:38 //

    Det var virkelig mye lekkert, og vanskelig å velge en favoritt. Vil gjerne ha alt!

Comments are closed.