Konkurrence og præmier …

På tirsdag den 23. oktober åbner julen hos Vintage-Kompagniet – vi synes nemlig selv at det er rart at holde efterårsferien i fred og ro uden julepynt ;o)

Som altid åbner vi vores julekategori med stor festivitas. Vi holder nemlig vores hyggelige online event tirsdag aften og åbner samtidig for julen hos os.

Ikke nok med at du kan se alt det nye julepynt hos os – og i år er der rigtig meget ;o) Men du kan også shoppe julepynten fra sidste år til vildt nedsatte priser – så der er mulighed for at gøre et godt kup.

Aftenen bliver hyggelig – alle vores søde kunder chatter med os og hinanden og stemningen er altid rigtig god. Aftenen bliver krydret med konkurrencer og du kan bla. vinde 2 billetter til :

Et kugleskørt juleshow med The London Toast Theater og Vivenne McKee – som foregår på engelsk – men som simpelthen bare får lattermusklerne på overarbejde – min mand og jeg har set showet i mange år og det er en tilbagevendende årlig begivenhed – som vi bare helst ikke vil gå glip af. Og denne aften har du altså mulighed for at vinde 2 billetter til en forestilling i december.

Så husk at være med online:

** Tirsdag den 23. oktober 2012 – kl 19.30 til 22.00 **

Det hele foregår online og du kan melde dig til her – så du automatisk får en huskemail i god tid inden arrangementet.

Ses vi ?

Tidlige julehilsner Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Konkurrence og præmier …

 1. Nanna Pedersen // 25/10/2012 at 00:38 //

  Det var bare SÅ hyggeligt i Tirsdags til shop&sjov! 🙂 Tusind tak for en dejlig aften hvor jeg havde inviteret min mor og en veninde hjem til mig med deres computere, da de er ligeså vilde med jeres webshop som jeg er 🙂
  Hvor mange var der egentligt med Tirsdag aften?
  Kærlig hilsen fra Nanna

  • Hej Nanna

   Tusind tak for din kommentar ;o)
   Hvor lyder det bare ultra hyggeligt ;o) jeg er glad for at i havde en dejlig aften. Der var rigtig mange online og det er en herlig måde at ‘møde’ vores søde kunder på ;o)

   Klem fra Tina ;o)

Comments are closed.