Evighedskalender fra Jeanne d’Arc Living …

Den 1. december 2012 ser endnu en skøn kalender dagens lys – nemlig en smuk evighedskalender – fra Jeanne d’Arc Living.

Som det ses oser kalenderen af nostalgi og svundne tider – helt i tråd med eks. magasinerne ligeledes fra Jeanne d’Arc Living.

Kalenderen var egentlig bestemt til at udkomme til næste år – men efterspørgslen efter de 2 forrige kalendre har været enorm og derfor udkommer den skønne kalender allerede i år.

Kalenderen er krydret med små historier om dage og begivenheder.

Og der er også en fortegnelse til adresser og telefonnumre – praktisk så du ved hvor julekortene skal sendes hen ;o)

Hele 160 sider – som du vil elske at have liggende på dit skrivebord ;o)

Kalenderen finder du lige her.

Rigtig skøn søndag til dig – og god efterårsferie – hvis du er en af de heldige ;o)

Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.