Cozy Room – hyggeligt og naturligt ;o)

Netop hjemkommet er en palle varer fra vores skønne nye leverandør – nemlig Cozy Room.

Cozy Room er en verden af sødt og blødt og råt og rustikt.

Det hele krydres med naturlig inspiration – som f.eks. smukke fjer.

Og tørrede frugter og frø – f.eks. kunne jeg da ikke stå for de smukke store kakao frugt – det er jo lige noget for en chocoholic som mig ;o)

Også fine dyrehorn i både naturlig udførelse og nogle med sølv er at finde i sortimentet.

Jagttrofæer er også meget populære – og hvorfor ikke tænke lidt videre og producere det med ‘sølv’ finish – se bare her.

Blandt alle de skønne ting fra Cozy Room var også de helt særlige lanterner med så fine udskæringer – hvilket smukt skær de giver i nattens mulm og mørke ;o)

Jeg kan ikke lade være med at forestille et gammeldags biologi lokale – når jeg ser dette fine apoteks glas med smukke strandskaller.

Hele vores kollektion fra Cozy Room ser du her.

Naturlige klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.