Vinderne er fundet …

Så blev det tid til at trække endnu et par vindere i vores 2 give-aways ;o)

Sifon flasken blev vundet af :

Henriette Heuser – stort tillykke og rigtig god fornøjelse med den ;o)

Gavekortet blev vundet af Anni også et stort tillykke skal lyde – hun har allerede fået besked og kan nu forkæle sig selv lidt i vores shop ;o)

Jeg vender stærkt tilbage med en ny give-away – så hæng på ;o)

Og nyd nu den skønne weekend – her skinner solen fra en skyfri himmel – dejligt ;o)

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.