Leone pastiller i pastelfarvede æsker ….

De er bare skønne – de fine italienske pastiller med stolte traditioner.

Pastillerne er blevet rasende populære her i Danmark også og er du til pastelfarver vil du elske den skønne indpakning pastillerne har fået.

Leone pastillerne bliver fremstillet i Leone i Italien – og det er de blevet siden 1857 – de fremstilles stadig den dag i dag efter de samme stolte og gode tradtioner.

Pastillerne fremstilles kun af rene naturlige råvarer – så hvis du nænner at pakke æsken op – er det en skøn pastil du hurtigt bliver forfalden til ;o)

Der er hele 11 smagsvarianter at væglge imellem i de skønneste papæsker med fint pastelfarvet papir og smuk skrift – perfekt for en ægte nostalgisk sjæl ;o)

Du finder alle pastillerne her hos Vintage-Kompagniet.

Klem og weekend tanker fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.