Besøg i den skønne kolonihave

Forleden dag tog jeg på besøg hos min veninde i hendes skønne hyggelige kolonihavehus.

Et rigtig gammelt hus – som hun har ‘arvet’ af sine bedsteforældre.

Huset ligger i en gammel kolonihave forening og er på mange måder rigtig nostalgisk.

Det er det gamle originale træhus og det er ikke stort – men ultra hyggeligt ;o) Den skønne blå farve har min veninde malet huset i efter hun overtog det – og den er bare så fin ;o)

Der var dækket smukt op til en rigtig hygge veninde aften og bemærk de skønne gamle stole – som har stået i huset altid og stammer fra bedsteforældrenes tid – et minde om nostalgi og svundne tider.

Huset er som skrevet gammelt og er derfor ikke isoleret mm. så om sommeren er det rigtig varmt og om vinteren er der is koldt – så det lukkes i vintermånederne for på ny at ‘blomstre’ op om sommeren. Altså et ‘ægte’ sommerhus ;o)

Bag huset er der udsyn til køkkenvinduet (og min veninde – som har gang i engangsgrillen ;o) – og til venstre for køkkenvinduet findes toilettet.

En anden ting – som jeg bare elsker ved huset er den delte dør til køkkenet – det er for mig indbegrebet af nostalgi – så den måtte også med på et foto – læg mærke til, at der indenfor døren til højre hænger et hvidt hørgardin fra Jeanne d’Arc Living – det afskærmer for døren ind soveværelset og det ser lyst og venligt ud ;o)

Så er det vist ved at være spisetid – vi rykkede om bag ved huset i solen og spiste og mens bøfferne stegte færdig – gik jeg lige ind og knipsede et par billeder indeni huset ;o)

Den fine blå farve går igen indeni huset og giver en smuk helhed ;o)

Igen den fine gardin – den smukke dør som sidder i køkkenet.

Den klassiske Ikea sofa – som kan blive til 2 ekstra sovepladser – når der er overnattende gæster og det fine kakkelbord har også fået den smukke blå farve ;o)

Huset har ingen brus – men det klares udenfor under den blå himmel ;o)

Masser af skønne planter findes i haven og mange af dem har skiftet plads – så placeringen er blevet mere optimal og flere skønne hyggekroge er dukket op.

Middagen stod på hjemmelavede burgere med klassisk tilbehør – men også gedeost skulle i vores burgere – mums det var godt og kan anbefales ;o)

Kolonihavehuset ligger ikke så langt fra vandet – så det er altid skønt at gå en tur efter maden.

Efter en dejlig middag og masser af snak – besluttede vi os for at gå om på verandaen – endnu et skønt sted at slå sig ned ;o)

Indrettet i dejlig nostalgisk stil – bemærk dugen på bordet – den finder du hos www.vintage-kompagniet.dk ;o)

De skønne gamle stole er også nogle – som altid har stået i kolonihaven – der er blevet passet godt på dem ;o)

Selv sommerfuglen ville med på billedet ;o)

Et skønt klenodie – som bare hører til i sommerhuset – også fra min venindes bedsteforældre – og jeg elsker den – bemærk især punktet om at husmoderen skal ligge i den gode stol – mens faderen kan slappe af med græsslå maskinen – er den ikke herlig ?

Efter en dejlig eftermiddag og aften i nostalgiske omgivelser – var det tid at smutte hjemad igen – og jeg håber at i har nydt rundturen i den dejlige kolonihave lige så meget som jeg og måske har fået lidt inspiration ;o)

Tusind tak Charlotte for en skøn dag og for, at vi måtte kigge med i din hyggelige kolonihave ;o)

Nostalgiske kolonihave klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.