Washi tape – og enkle søde ideer ….

Washi tape er rasende populært lige nu – og jeg har fået en masse hjem i shoppen – og mere er på vej.

For da jeg først så mulighederne med det skønne tape – måtte jeg da bare have det i shoppen.

Så vil lige dele nogle tip til anvendelse af tapen – og der er utallige andre måder til anvendelse – det er bare om at være kreativ ;o)

Først lavede jeg mig nogle søde flag – de er anvendelige til kager – indbydelser – scrapbooking og mange andre ting.

Dernæst så jeg et andet tip – som jeg da lige måtte prøve af – er det ikke bare fint – og så ganske simpelt og perfekt til den store fest – hvor der skal være mange lys på bordet ;o)

Og sidst men ikke mindst – brug din tape som en skøn hyldekant på din køkkenhylde eller i dit skab – det er nemt at sætte op og nemt at skifte ud – når du ikke gider se på mønstret mere og har lyst til forandring.

Tænk selv videre – og oplev hvor mange steder tapen egentlig kan pynte ;o)

Rigtig god fornøjelse – og husk – du finder masser af tape hos os lige her.

Washi klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Washi tape – og enkle søde ideer ….

  1. Lissi Byskov // 22/08/2012 at 00:38 //

    De er bare nogle super fine flasker 🙂

Comments are closed.