Vinderne er ……

Så er det tid til at trække lod blandt alle jer – som har deltaget i vores lille give-away.

Tusind tak fordi i alle havde lyst til at lege med.

Jeg har brugt programmet ‘Pick a give-away winner’ og vinderne blev:

1. præmie:

Mette Fredin Jørgensen

2. præmie:

Mette Lynghøjen

Et stort tillykke skal lyde til de 2 vindere ….

Og jeg har beslutte mig for, at der da også skal være en trøstepræmie til alle jer – som ikke vandt noget ;o)

Køb 2 stykker tøj fra Container og få 2. stykke tøj (det billigste) med 40% rabat ;o) Benyt blot koden “Con40” – så fratrækker vi rabatten manuelt. Koden kan bruges til og med den 25. august 2012 ;o)

Et stort tillykke til vinderne – hæng på for en ny give-away er på vej ;o)

Solskinsklem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Vinderne er ……

  1. Oddrun Lie Engh // 16/08/2012 at 00:38 //

    Mye vakkert

Comments are closed.