Universal studios – nostalgiske stemninger

På vores ferie var vi også en tur i Universal Studios – et fantastisk sted.

Lige inden for indgangen blev man mødt af følgende flotte springvand og hvis man kigger rigtig godt efter vil man kunne se at den mørke mand længst til højre – faktisk er et rigtigt levende menneske – hvorimod de andre er jernfigurer ;o)

Der var selvfølgelig masser af figurer fra diverse film at finde og det var muligt at få taget billeder sammen med dem ;o)

En tur rundt med universal bussen – gav et indblik i de mange kulisser – som var hele byer og masser af kæmpe studier – et fantastisk sted.

Kulisserne er helt ubefolkede – når de ikke bruges til optagelser – nærmest spøgelses byer.

Jeg gik mig lige en hurtig tur med kameraet i den del af Universal – med forlystelser mm.

Der var nemlig helt parisisk stemning – se bare her.

Og i en smuk baggård – mødte dette syn mig.

Og en skøn trappe …

Med en smuk fontaine.

Rigtig hyggeligt og autentisk – på trods af at det hele er ‘lavet’ til formålet ;o))

Her kunne jeg godt have tilbragt nogle timer med at nyde ‘pariser’ stemningen.

Et lille indblik i hvor stort et arbejde, det egentlig er at lave en film med opbygning af realistiske studier mm.

De kan deres kram i Universal ;o)

Klem Tina

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Universal studios – nostalgiske stemninger

  1. that looks like fun place to spend the day!

Comments are closed.