Uhuuuu – bare jeg kunne ….

Give alle jer som har deltaget i min lille give-away en præmie – men det går vist ikke – hvis der også skal være råd til lidt nye varer på hylderne ;o)

MEN jeg er fuldstændig overvældet over den store interesse og at så mange havde lyst til at lege med – tusind tusind tak til jer alle.

Og til alle jer – som så ikke vandt denne gang – hold ud – jeg sætter lige straks en ny give-away igang – så hold øje og vær med.

Og så skal vi til det – truuuutttteeeeerrrruuuuttttt (en forkølet fanfare ;o)

Vinderen er:

Stort tillykke og håber du finder en masse skønne sager i shoppen for pengene.

Til alle jer andre – hold ud – en ny give-away er på vej.

Stort klem og ha’ en skøn aften Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

6 Comments on Uhuuuu – bare jeg kunne ….

 1. Tillykke til den heldige vinder 🙂

 2. Elsebeth Foss // 01/08/2012 at 00:38 //

  Stort tillykke til Charlotte 🙂

 3. Lena // 02/08/2012 at 00:38 //

  Øv!! 😀 Tillykke til den heldige vinder :0)

 4. Iman chnaiti // 02/08/2012 at 00:38 //

  1000 gange tillykke til Charlotte 🙂

 5. Laila karlsson // 02/08/2012 at 00:38 //

  Stor tillykke … Bare det var mig…. Smiler

 6. Charlotte Grøhn // 04/08/2012 at 00:38 //

  1000 tak, er så glad for præmien 🙂

Comments are closed.