Santa Fe – New Mexico ….

Som skrevet tidligere tilbragte vi nogle dage i nærheden af Santa Fe på vores ferie – og det var en skøn by – med en utrolig dejlig stemning.

Alt er lavet i den mexicanske stil – og det er utroligt charmerende – synes jeg.

Og herunder et billede af den skønne restaurant – som vi besøgte et par gange – der var propfyldt med mennesker – og det plejer jo at være et godt tegn. Men mere om den restaurant i et andet indlæg ;o))

Der var en skøn lille grøn plet på torvet – og alle så ud til at hygge sig – der var også levende musik ;o)

Selv banken var fin ;o)

Og butikkerne havde deres helt egen stil – rigtig smukt ;o)

Bemærk lysekronen bagest – lavet i fake gevir – på grænsen til det kitschede – men egentlig passer det rigtig fint ind her ;o)

Og så skal vi jo ikke glemme at vi befinder os i New Mexico.

Ville egentlig have taget et billede af den gamle fine blå bænk – men drengene var blevet trætte og skulle lige orientere sig – sådan kan det gå ;o)

Og nu var klokken ved at være mange – og vi var sultne ;o)

Og den skønne cafe/restaurant vi fandt – skal jeg nok fortælle om i næste indlæg ;o)

Mexi klem fra Tina

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Santa Fe – New Mexico ….

  1. Så herlige bilder! Ser ut som en riktig fin ferie 🙂

    Ha en skjønn søndag!

    Klem fra Tove

Comments are closed.