Pasquals – en økologisk cafe i Santa Fe – New Mexico

Som lovet vil jeg lige fortælle om den skønne cafe/restaurant – som vi fandt i Santa Fe – egentlig ved lidt af et tilfælde – vi skulle finde et sted at spise og herinde var propfyldt – altid et godt tegn ;o)

Caféen var ikke så stor – men den var virkelig smukt udsmykket – meget farverigt og betjeningen venlig.

Maden var utrolig lækker og veltilberedt og det bedste af det hele var – at det ikke var særlig dyrt.

Ville have taget nogle billeder af maden – men glemte det altså i farten – jeg fik lam – og det var vel nok det bedste lam – jeg nogensinde har fået ;o) mums ;o)

Alt mad og drikke i restauranten var økologisk – børnene synes Blue Sky øko cola smagte fint ;o)

Stemningen var helt i top. Så kommer du på de kanter en dag – så må du altså bare besøge caféen – det var et skønt sted og ikke specielt amerikansk præget.

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Pasquals – en økologisk cafe i Santa Fe – New Mexico

  1. This looks like a place I would enjoy visiting.
    How is it to be back in Denmark after the trip?

Comments are closed.