Nostalgi og brugskunst ;o)

Skønne sager kom ind af døren forleden dag – i dejlig nostalgisk stil – som man bare ikke bliver træt af ;o)

Hvor har jeg bare ledt længe efter en nostalgisk proptrækker – det synes jeg ikke var til at opdrive. Men nu er det slut med at lede og ud ryger de farverige designrædsler – som man så hurtigt bliver alt for træt af at se på ;o) og ind kommer denne skønne proptrækker – som jeg vil glædes over at finde frem hver eneste gang i mange år fremover ;o)

En smuk lyseslukker er ganske praktisk at have liggende fremme og når den er så smuk som denne – er det jo blot en fryd at kigge på ;o)

Jeg har det heller ikke helt nemt med øl/sodavands åbnere – de skal helst ligge i skuffen – når de ikke er i brug – men mon ikke denne kunne gøre sig fortjent til en plads på en af knagerne i køkkenet ?

Skønt at diverse praktiske ting nu tager sig så godt ud at de sagtens kan blive en del af udstillingen ;o)

Klem og god søndag fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Nostalgi og brugskunst ;o)

  1. Both the bottle openers look beautiful. It must be fun on your end unpacking all those things!

Comments are closed.