Lav dit eget gamle franske skilt …

Tit er de gamle franske reklame skilte rasende dyre – og måske har du heller ikke lige set det helt perfekte skilt efter din smag ;o)

Det er der nu råd for – i det nyeste nummer af Jeanne d’Arc Living magasinet får du nemlig bla. en vejledning i, hvordan du laver dit helt eget skønne skilt.

Det eneste du behøver er en flot gammel patineret ramme med glas og en maleskabelon.

Eks. denne:

Når du har fulgt vejledningen i bladet ender du op med dette skønne skilt – som jeg da ikke havde noget imod at have i min stue.

Du kan bla. også se et par andre tips til anvendelse af skabelonerne eks. som her :

Borde, vægge og meget andet kan påmales skabelonerne – kun fantasien sætter grænser.

Rigtig god fornøjelse …

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.