La Galette – Fransk stemning i København ….

Lørdag ….. og vi havde bare lyst til at glemme alt om madlavning og tage til København og spise – der er jo ikke så langt for os ;o))

Og forleden blev jeg opmærksom på en lille hyggelig restaurant – hvor jeg har været flere gange som yngre. Jeg tænkte egentlig, at den slet ikke eksisterede mere – men det gør den heldigvis.

La Galette hedder den – og ligger i Larsbjørnsstræde – faktisk dejligt centralt – når turen har budt på en shoppetur på strøget og man er blevet lidt sulten ;o)

En af de mere specielle ting – som jeg også husker fra dengang for mange år siden – er at man får den skønneste Cider derinde i en kop – og den smager nærmest som vin – ihvertfald slet ikke som de sodavandslignende søde eksemplarer – man tit kan købe i supermarkederne. ;o)

Som du nok har gættet serveres der kun pandekager i restauranten – og kokken er fransk – hvad ellers ? Rigtig dejlig autentisk ;o)

Et hyggeligt sted – hvor der serveres madpandekager bagt med boghvedemel i mange lækre varianter – jeg fik en med laks og mums den var rigtig god.

Priserne er ganske rimelige og jo – man bliver rigeligt mæt af sådan en kæmpe boghvede pandekage eller crepe ;o)

Der er mulighed for både at sidde indendørs og også udendørs i den lille baggård – som fører ind til restauranten ;o)

Til dessert måtte jeg smage en pandekage med kandiserede æbler – flamberet i Calvados – mens man kigger på – smukt syn og sikke en duft ;o)

Så er du i København må du tage ind på La Galette og smage de skønne pandekager ;o)

Creperie klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on La Galette – Fransk stemning i København ….

  1. Helene Persson // 26/08/2012 at 00:38 //

    Mums og tak for at gøre opmærksom på det ;o) God søndag.

  2. I don’t remember having seen that place when we lived in Copenhagen but we were so often walking in that area. Oh well, maybe another time.

Comments are closed.