Den gamle saloon …

Sidste indlæg om vores ferie kommer her ;o)

Turen tilbage til Chicago foregik med tog ‘Amtrak’ – og toget skulle vi stige på fra Lamy – en lille by ca. 1/2 time fra Santa Fe.

Overfor stationen i Lamy lå en ægte gammel saloon dateret helt tilbage fra 1881.

En af de ansatte på stationen var så sød at åbne saloonen helt ekstraordinært for os – en sød ældre herre – som kunne fortælle os de mest fantastiske historier om saloonen. Bla. havde Billy the Kid siddet fanget i Saloonen i 5 dage – mens han ventede på at komme med toget til arresten ;o)

I dag bliver saloonen brugt til restaurant – den venlige herre fortalte os at der blev serveret rigtig lækker mad til ganske rimelige penge – og så var det jo lige, at vi ærgerede os over at vi ikke fik prøvet at spise der ;o)

Alt interiøret var det originale gamle og det kunne jeg jo ikke stå for ;o)

Det gamle pengeskab var på plads – så mangler vi bare Egon Olsen ;o)

Spil og hasard har jo været en del af den gamle saloon og på bordene var en raffineret detalje – som minder om svundne tider ;o)

Også det gamle klaver – som spillede selv – fik vi en lille demonstration af – læg mærke til at nogle af tangenterne er trykket ned – her burde en video være på sin plads ;o)) hi hi

Snakkelysten var stor hos den ældre herre – men vi måtte takke for den meget interessante rundvisning og skynde os over til toget – som rullede ind på perronen ;o)

Du kan læse mere om Legal Tender Saloon lige her.

Og en skøn ferie fik sin slutning.

Ferieklem Tina

 

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.