Container tøj – nyheder hos Vintage-Kompagniet

Pyha det går stærkt i øjeblikket – bunkerne med varer som ligger til fotografering stiger og stiger ;o) men i dag fik jeg taget fine billeder af det nyeste skønne tøj fra Container.

Altid en fornøjelse at pakke det ud – det oser af god kvalitet og fantastiske detaljer.

Container er et dansk mærke – som har forstået at lave tøj med en god pasform til os kvinder.

Og meget af det med de mest fantastiske detaljer, farver og mønstre.

Mange af bluserne har det fine empire linie snit – som er så smukt for figuren ;o)

Har du fået lyst til at se mere – så kig gerne ind hos Vintage-kompagniet.dk

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.