Café-Tasse hos Vintage-Kompagniet – Brugskunst og livsstil på nettet ;o)

Belgiske Café-Tasse er et familieejet foretagende – med stolte traditioner for at bruge de aller bedste råvarer i deres sortiment.

Sortimentet består fortrinsvis af chokolade i forskellige udformninger og smagsvarianter.

Men også chokoladedrik og smørepålæg i en rigtig god kvalitet er at finde.

Skønne nyheder for alle chokoholics – som nyder et godt stykke chokolade i ny og næ.

Det siges:

At chokolade kan minimere risikoen for at dø af hjerteanfald

At chokolade forbedrer din blodsukkerkontrol

Mørk chokolade indeholder relativt høje koncentrationer af flavanoler. Forskere mener, at den mørke chokolades flavanoler regulerer produktionen af nitric oxid og at det kan forklare chokoladens positive effekt på blodsukkerbalancen og på blodtrykket.

Det skal helst være den mørke chokolade med stort indhold af kakao – hvid chokolade har ingen effekt på ovennævnte faktorer.

Find et stort udvalg af produkter fra Café-Tasse hos Vintage-Kompagniet.

Chokoladeklem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.