Udsalg hos Vintage-Kompagniet

Vil lige tipse om at sommerens udsalg hos Vintage-Kompagniet nu er gået igang ;o)

Hele 364 varenumre er nedsat med helt op til 80% – så du kan altså gøre et rigtigt kup ;o)

Så check ud om en af dine yndlingsting er nedsat – så kan du gøre et godt køb.

Og husk nu vores give-away – den finder du lige her.

Tusind tak til alle jer – som har allerede har deltaget – jeg er helt overvældet over den store interesse – TUSIND TAK og rigtig god weekend.

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.