Portobello svampe m/gedeost og en buket ærteblomster

Forleden var min søde mor og hendes mand på besøg og som altid – var der lige en lille opgave – som skulle klares inden vi skulle nyde en dejlig grillmiddag i det fri ;o)

Hækken stod for tur og pyha det var varmt og hårdt – men dejligt med hjælp og sikke vi fik sludret undervejs ;o)

Min mor havde denne fine buket med til mig med de skønneste ærteblomster i smukke farver og de dufter tilmed himmelsk.

Og sørme om ikke også buketten gemte på 2 Edelweiss blomster – som vist skulle egne sig rigtig god til at tørre – så det skal prøves af ;o)

Grillmenuen skulle have selskab af noget – som jeg ikke havde prøvet før – men som helt klart skal laves igen.

Nemlig kæmpe portobello svampe – med fyld – mums de var gode ;o)

Og rigtig nemme at lave – svampene skylles og fyldes med en lækker gedeost – lidt honning eller ahornsirup (det brugte jeg) hældes over – drys til sidst med pinjekerner eller salat nødde mix eller hvad du nu har – og top med frisk timian.

Laves i grillen på indirekte varme m/låg i ca. 5-8 minutter ;o)

En rigtig lækkerbisken – som jo også kunne fyldes med feta eller anden ost – hvis du ikke er så vild med ged ;o)

Mundvands klem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.