Haven og hygge …

Forleden dag snuppede jeg lige et par billeder af vores ny anlagte bed ved vores ‘nye’ terasse – den fik vi anlagt forrige år og sidste år blev der plantet i beddet.

Som det ses fik jeg plantet masser af akelejer – og de står nu i fuldt flor med deres smukke farver.

Det sjove er jo – at det ikke er sikkert at farverne er de samme år efter år og det bliver da rigtig spændende at følge med i hvilke farver – som viser sig.

Beddet indeholder også skønne roser – og denne rose er ligeså sprød og spændstig at røre ved – som den ser ud på billedet – skøøøønnnnn – jeg elsker roser ;o)

Klematis’er slynger sig op ad bagvæggen – her den smukke blålilla ;o) Glæder mig til at plukke et par stykker og lægge til pynt i et fad med vand og flydelys ;o)

Jeppe var også i haven – men havde lidt problemer med hvor provianten skulle være – mens der blev kravlet i træer – løsningen blev lommen ;o)

Og så kunne der ellers spises i træet ;o)

Håber at sommeren nu har tænkt sig at blive lidt hos os – den dag var ihvertfald en skøn en af slagsen.

Sommer klem

Tina

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Haven og hygge …

  1. Lene Lundqvist // 17/07/2012 at 00:38 //

    Syntes at i altid har så mange spændende ting at vælge imellem, og meget tit nye ting det er tip top.
    Hilsen Lene

  2. joan tandmark // 18/07/2012 at 00:38 //

    en af dem som ikke har været på ferie endnu, så har masser af tid til altid at kigge på jeres skønne og smukke ting…

Comments are closed.