En ny klassisker fra Jeanne d’Arc Living …

Da vi i sin tid åbnede vores webshop – var vi nogle af de første til at forhandle de skønne sager fra Jeanne d’Arc Living. Kort tid efter lancerede Jeanne d’Arc Living deres skønne hørpuder med Bretel og Aliment trykket – og jeg skal love for, at de puder er blevet en vaskeægte klassiker – for designet holder endnu og bliver stadig efterspurgt – det må siges at være godt gået ;o)

Forleden dag afslørede Jeanne d’Arc Living så endnu en pudeklassiker – som jeg er sikker på også bliver et hit.

Også i denne kollektion vil du finde skønne sager som gardiner

Stolebetræk – som er perfekt til polstring af en gammel stol eller skammel – hvor stoffet trænger til en udskifter ;o)

Dugen til langbordet kan nu også fås i det smukke design.

Alt er i en skøn kraftig hørkvalitet – som bare bliver smukkere efter hver vask. Serien fås i 2 varianter – nemlig Lacire og Ferard.

Er der noget du savner i vores webshop fra Jeanne d’Arc Living – så skriv endelig en mail til os – så skaffer vi det hjem til dig.

Nyd den skønne solrige dag – klem Tina

PS: har du husket vores give-away ? Du finder den HER.

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.