Villa Bellevue Badehotel ….

Fra en af vores skønne udenlandske leverandører har vi fået en dejlig serie hjem til webshoppen – som må siges at høre til i Danmark ;o)

Og jeg må da indrømme, at da jeg pakkede denne skønne bakke ud – stillede jeg den på stuebordet og pyntede med mit hjemmelavede bloklys samt et par andre sager – og den står der stadig.

Jeg synes, at den er så smuk med den udstandsede tekst på siderne – samtidig er den en rigtig god bakke at bære ting på – da den har en ordentlig høj kant og håndtag.

Den skønne lille lanterne med en lidt rustik hank – som er omviklet med jutesnor – har også fået det fine Villa Bellevue tryk ;o)

Puden passer helt fantastisk til vores stribede betræk på sofaen – ligeledes i blå farver.

Den skønne lanterne kunne man da sagtens forestille sig på havebordet – der er glas indeni – så lyset ikke så let pustes ud af vinden.

Da ferien står for døren – har vi også fået de skønneste toilettasker hjem – ligeledes med det skønne tryk ;o)

Stoffet er lidt kraftigt i det – og det er jo perfekt til både puder og toilettasker.

Fin løber i samme kvalitet og stil ;o)

En mere rustik lanterne – som også bare er så lækker – dejlig rustik og robust med sin træbund og top ;o)

Håber du har fået en brise af gammeldags badehotel – og det bedste af det hele er – at du også kan få brisen helt hjem i stuen – alle de viste sager kan nemlig købes hos os – klik på fanen ‘Til shoppen’ i toppen af denne blog ;o)

Badehotel klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Villa Bellevue Badehotel ….

  1. Helle // 17/07/2012 at 00:38 //

    Åh ja, hvilken dagdrøm. Hvor ville jeg elske at sidde med fødderne i sommervandet (altså ikke regnvandet…) og får næsten fornemmelsen af friskbagt hjemmebag i næsen, når jeg ser denne skønne serie… Helt sikkert en overvejelse til sommerhuset

Comments are closed.