Konfirmation og inspiration ….

For et par måneder siden – var vi til konfirmation hos nogle af vores venner. Konfirmanden havde været rigtig kreativ med bordpynten.

Så jeg snuppede lige et par billeder med mobilen – kvaliteten er ikke helt så god som med et ordentligt kamera – men inspirationen ses da stadig ;o)

På tallerknerne lå servietten foldet som en fin kuvert med diverse pynt og fjer – rigtig smukt ;o)

Konfirmationsfesten blev afholdt på Kaptajn Johnsens skole i København – som er en smuk gammel skole – måske ikke altid praktisk i hverdagens skoleliv – men skøn for en nostalgiker som mig ;o)

Smukke mørke træpaneler pryder den fine gamle sal.

Bordkortet var lidt specielt og konfirmanden havde brugt langt tid på at male dem ;o) Og så var der jo også lidt at tage med hjem som minde om en skøn fest.

Roser i små stager og glas pyntede på hele bordet.

Velkomst og velbekomme sangen var lavet i en lille fin folder med konfirmanden udenpå ;o)

Læg mærke til den fine løber på bordet i sølvtråd – så smukt ;o)

Håber at du har fået lidt inspiration til en dejlig konfirmationsfest – vi har vores første konfirmation om et par år og da det er vores dreng – skal der nok ikke være helt så meget nips – kunne jeg forestille mig ;o)

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.