God weekend

Så er det blevet juni og vores fødselsdag på webshoppen er slut – og en måned fyldt med travlhed på den gode måde ;o)

Dog er det blevet tid til lidt fornøjelser – bla. en skøn spilleaften med nogle gode venner – og vejret viste sig fra den pæne side – så middagen blev indtaget i det fri – herligt.

Vi hyggede os med god mad og nød det dejlige vejr.

Kaffen snuppede vi dog indenfor – så varmt er det heller ikke endnu ;o)

Akelejerne stod i fuldt flor – og de fik lov at pryde bordet.

Så skal vi ikke bare krydse fingre for skønt vejr igen – brændeovnen kører på fuldt tryk om aftenen hos os – men det kunne da være lidt hyggeligere at sidde på terassen og nyde sommervarmen.

Rigtig dejlig weekend til jer alle ;o)
Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.