Soveværelset – interiør og indretning – del 1

Det er så skønt med ny inspiration og der er altid et rum i huset – som kunne trænge til en overhaling eller nyt tilbehør – i øjeblikket trænger vores soveværelse – så jeg var på jagt efter inspiration og tænkte, at det kunne være at du måske også lige ville være med på en kigger ;o)

Farverne i dette soveværelse er fantastiske – skønne pastelfarver som passer perfekt med det beige tapet – jeg er også vild med den lille ‘bænk’ ved vinduet ;o)

Et lidt mere ‘vovet’ soveværelse – med en flot tapet væg – måske kan du ikke vælge mellem de skønne tapeter – så tager du da bare lidt af hvert ;o) Bemærk det fine sengebord – lignende kan du få for en slik på sommerens loppemarkeder – og den fine hvide dug gør underværker ;o)

Igen skønne rosa pastelfarver og så er jeg vild med at sengen ser rigtig ‘fluffy’ ud – næsten som hjemme hos Fru Hyacinth – dog uden de alt for vilde blomster mønstre ;o)

Beige og creme forenet på smukkeste vis ;o)

Skønne kølige farver og lyst og venligt ;o)

Uha – den grønne farve har jeg altså bare en svaghed for og bordet – ja det må godt stå på lørdagens loppemarked til mig – hi hi ;o))

Smuk sengegavl – og sengetøjet kunne minde om det vi sælger fra Falby – skønt farverigt ;o)

Jeg ville gerne være gæst her i dette ‘hotel’ de fine metalsenge med skøn patina oser af charme ;o)

Soveværelse med blomstermønster a la Laura Ashley – skøn klassisk og dejlig engelsk country living.

Intermistisk sengegavl – så er det bare ud at checke om der er nogle hegnspinde til overs i garagen ;o) hi hi

Rigtig smukt – hvis du har en skråvæg i soveværelset – her er pladsen udnyttet optimalt og smukt er det – tapetet er så fint ;o)

Soveværelse med røde noter – enkelt og smukt og ginen er da fantastisk ;o)

Håber du nyder bededagsferien – og fik inspiration til dit soveværelse – ellers er del 2 på trapperne om et par dage ;o)

Alle billeder er lånt af Country Living ;o)

Trætte klem fra Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Soveværelset – interiør og indretning – del 1

 1. Berit Engh Larsen // 06/05/2012 at 00:38 //

  Wow! her var det mye lekkert å drømme om. Bildene gir masse inspirasjon.

 2. Heidi Øgendahl // 10/05/2012 at 00:38 //

  Er helt vild med det beige og cremefarvede soveværelse – Jeg ville ikke kunne nænne at lukke øjnene derinde ;o)

 3. Sikke fint… det er rigtig hyggelige ideer og der er masser af inspiration at hente.
  Jeg leder dog stadig efter en god ide til at lave en sengegavl – til en seng der står ind under en skårvæg.
  Det er ikke nemt at få dén ide.
  Mange hilsner fra Susan

Comments are closed.