Julebøger med rabat

Jeg ved det er usandsynligt tidligt – men nogen gange skal man jo være tidligt ude – hvis man vil have fat i det bedste ;o)

De sidste par uger er mail’ene væltet ind i min mail boks med den ene fede julebog efter den anden – som udkommer i julen 2012. Altså sprit nye bøger – som enhver – som holder af julen og den nostalgiske vintagestil bare må eje.

Den 1. vi fik nys om var denne skønne efterfølger til bogen Vintage by Nina – Vintage by Nina Christmas.

Næste bog – som meldte sin ankomst på banen var efterfølgeren til Sanselig Sommer – nemlig Sanselig jul – hvor en masse skønne bloggere har bidraget til bogen.

Sidst i rækken – kom så i dag på en mail – nemlig fra Jeanne d’Arc Living – som også udgiver den skønneste julebog med franske strejf.

Jeg har det sådan – at jeg er absolut nødt til at eje dem alle – jeg kan ikke gå glip af en eneste af dem ;o)

Har du det også sådan ? Så er der godt nyt – vi har nemlig lavet et pakketilbud til dig af samme årsag. (klik på billedet – så kommer du direkte til pakke tilbuddet)

Du sparer næsten 200,- kr på at vælge pakketilbuddet og så kan du glæde dig til at modtage alle 3 bøger ind af brevsprækken i november måned ;o) I god tid inden jul – så du rigtig kan nå at pynte op og bruge nogle af alle de skønne tips og ideer.

Alt for tidlige juleklem Tina ;o)

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.