DIY – kreative ideer

Da jeg var igang med at lægge det skønne netop ankomne nye gavepapir fra Jeanne d’Arc Living ind i webshoppen – fik jeg en ide ….

Gavepapiret har det klassiske franske tryk m/tekst, oliven ranke og de flotte blå striber i den helt rigtige farve – som var det fra en gammel fransk melsæk ;o)

Hvem der bare fik en gave indpakket i det skønne papir ;o)

Jeanne d’Arc Living har delt ud af sine ideer med papiret – det kan jo bruges til mange ting – og her ses en bog, som er bundet ind i papiret – og resultatet er da rigtig flot.

Jeg kunne også forestille mig – at beklæde eks. gamle skotøjsæsker med papiret – og bruge dem som flot opbevaring – det tror jeg kunne være smukt ;o)

Og inspireret af utallige blogs tænkte jeg lidt videre.

For bloggere i hele Norden har delt ud af deres erfaringer med at lave dit eget bloklys med fint motiv.

Det skulle da også prøves af med den skønne serviet med samme motiv som gavepapiret.

Og resultatet taler helt for sig selv – synes jeg – og da jeg lige nu har det blå stribede betræk på min Ektorp sofa – jamen så passer det hele jo som fod i hose ;o)

Og fremgangsmåden er helt simpel og du bliver sikkert mere og mere skrap til det – jo flere lys du får lavet.

Skil servietten i lag – der er 3 – brug kun det yderste ene lag med dekorationen – klip det til – så det passer til lysets størrelse.

Læg servietten på bloklyset – jeg har set nogen bruger et glat krøllejern til at varme op med – nogen en opvarmet ske – men jeg brugte strygejernet – dog skal du nok prøve dig lidt frem mht. hvor varmt det skal være.

Læg et par stykker bagepapir over mærket og stryg ganske forsigtigt.

Husk at lægge et gammel avis under lyset – da der kan dryppe stearin på underlaget under opvarmningen.

Tag forsigtigt bagepapiret af – når du er færdig med at stryge/varme hele dekorationen.

Og vupti – du har lavet dit helt eget unikke lys – som du kan pynte efter humør o)

Har du også en dug med samme mønster som servietterne – ja så passer det hele jo perfekt sammen ;o)

Kreative klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on DIY – kreative ideer

  1. Heidi Øgendahl // 08/05/2012 at 00:38 //

    Hej Tina! – Vil lige oplyse, at det også er let bare at bruge decoupage-lim, til at sætte servietten fast på stearin-lyset – Har gjort det masser af gange ;o)

Comments are closed.