Æble / kanel muffins

Vi elsker muffins her i huset – og flere gange har jeg lavet æble/kanel muffins med stor succes – børnene elsker dem – og ligeså de voksne ;o)
Så til eftermiddags kaffen på denne skønne solrige søndag – hvor det dog stadig er en smule for koldt efter min smag ;o) står den på de skønne muffins.
Vil du også have …… så skynd dig – de er ultra nemme at lave ….
Ingredienser (ca. 12 stk)
125 gr smør
125 gr sukker
2 æg
125 gr. hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1-2 æbler – skåret i tern
Kanel og sukker (kanelsukker ;o)
- Det bløde smør og sukker røres sammen til det er hvidt og skummende (brug din kitchenaid eller håndmikser)
- Æggene tilsættes et af gangen og der røres mellem hvert æg
- Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen
- Æblerne skrælles og skæres i små tern – de vendes i en blanding af sukker og kanel – forholdet bestemmer du selv og også hvor meget du lyster ;o)
- Æblerne blandes i dejen og det fordeles i muffinsforme – kun 3/4 del op.
- Drys kagerne med lidt kanelsukker på toppen.
Kagerne bages i en 225 grader forvarmet ovn ca. 10-15 minutter til de er fint gyldne
Håber du får en skøn søndag og nyder solen – nap en muffin og en kop kaffe med ud i det gode vejr – jeg er smuttet – klem og søndagstanker Tina
Uhmmm helt fantastiske muffins, især hvis man lige tilsætter grofthakkede mandler 🙂
En klassisk pund til pund kage (1/4), med ekstra fyld. Prøv også med marcipan.