Æble / kanel muffins

Vi elsker muffins her i huset – og flere gange har jeg lavet æble/kanel muffins med stor succes – børnene elsker dem – og ligeså de voksne ;o)

Så til eftermiddags kaffen på denne skønne solrige søndag – hvor det dog stadig er en smule for koldt efter min smag ;o) står den på de skønne muffins.

Vil du også have …… så skynd dig – de er ultra nemme at lave ….

Ingredienser (ca. 12 stk)

125 gr smør
125 gr sukker
2 æg
125 gr. hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1-2 æbler – skåret i tern
Kanel og sukker (kanelsukker ;o)

 • Det bløde smør og sukker røres sammen til det er hvidt og skummende (brug din kitchenaid eller håndmikser)
 • Æggene tilsættes et af gangen og der røres mellem hvert æg
 • Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen
 • Æblerne skrælles og skæres i små tern – de vendes i en blanding af sukker og kanel – forholdet bestemmer du selv og også hvor meget du lyster ;o)
 • Æblerne blandes i dejen og det fordeles i muffinsforme – kun 3/4 del op.
 • Drys kagerne med lidt kanelsukker på toppen.

Kagerne bages i en 225 grader forvarmet ovn ca. 10-15 minutter til de er fint gyldne

Håber du får en skøn søndag og nyder solen – nap en muffin og en kop kaffe med ud i det gode vejr – jeg er smuttet – klem og søndagstanker Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Æble / kanel muffins

 1. Mie Kierkegaard // 15/05/2012 at 00:38 //

  Uhmmm helt fantastiske muffins, især hvis man lige tilsætter grofthakkede mandler 🙂

 2. Henrik Kirk // 17/06/2012 at 00:38 //

  En klassisk pund til pund kage (1/4), med ekstra fyld. Prøv også med marcipan.

Comments are closed.