Inspiration til livet på landet

Jeg elsker at surfe rundt på magasinet Country Livings hjemmeside og nyde de mange skønne ideer og billeder.

Her følger billeder af et skønt hus på landet – hvor en new york kvinde bor.

Hun blev træt af storbyens jag og stress og valgte et liv på landet.

Området omkring huset blev støvsuget for loppemarkeder og bla. de smukke sager i skabet her – er nogle af fundene.

De hvide sofaer får dejligt modspil af de mange bøger og de smukke bjælker i loftet.

Den smukke gang er holdt helt enkelt i stilen og det er tit det smukkeste.

Tænk bare at vågne op og kigge ud igennem de skønne store vinduer ;o)

Og lade sig dumpe ned i et velduftende karbad – dit eget helt private spa ;o)

En dejlig tur med masser af inspiration …..

(dagens billeder er lånt af CountryLiving)

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Inspiration til livet på landet

  1. jeg tror at jeg er parat til at flytte ind om……NU – tak for info om at man kan kigge på deres hjemmeside, det vil jeg da straks bruge et par minutter på 🙂

  2. love the look in the first photo, makes me want to own a holiday home somewhere … sigh!

    Congrats on the new blog layout 😉

Comments are closed.