Give-away vinder og aprilsnar

Hi hi – sikke mange tilbagemeldinger vedr. vores lille ekstra nyhedsbrev i går med Breaking news ….

Og som de fleste har gættet en ‘vild’ aprilsnar – men sjovt var det, at finde på og vi elsker traditioner her hos os – så selvfølgelig skulle der også være en aprilsnar i år – selv om vi stod med huset fuldt af gæster til dobbelt fødselsdag i går ;o))

Vores 2 ældste børn har nemlig fødselsdag med under 1 måneds mellemrum – så vi havde valgt at holde fælles fødselsdag – brunch i går søndag.

Så jeg lavede dej til brød i støbejernsgryde, boller og morgenbrødsdej i stor stil både lørdag og søndag morgen – mit helt eget hjemmebageri ;o)

Heldigvis ville Iben – vores datter på nu 9 år gerne pynte alle de skønne muffins – vi havde lavet – mens jeg tog mig af lagkagerne ;o)

Og det klarede hun med bravour – og skønt at have hjælp i køkkenet ;o)

En skøn fest med en masse glade mennesker ;o) og 2 ekstra glade fødselarer ;o)

Så derfor kneb det med tiden og det at få trukket en vinder i vores give-away.

Allerførst vil jeg gerne takke alle fordi i deltog – sikke en interesse og en masse søde kommentarer – tusind tusind tak for dem – jeg er så glad for hver eneste ;o)

Jeg har denne gang brugt min pick-a-giveaway-winner – som den hedder her på wordpress ;o)

Og vinderen blev ……..

Stort tillykke herfra skal lyde – en mail er allerede sendt til vinderen ;o))

Til slut vil jeg blot ønske jer alle en ganske fantatisk påske og jeg krydser ihvertfald fingre for en masse sol ;o)

Påskeklem fra Tina ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.