Forårsfornemmelser og god weekend

For nogle uger siden fik jeg plantet lidt i krukkerne ved indgangspartiet – så man bliver budt velkommen med maner.

Og jeg nyder synet hver eneste gang jeg går ud og ind af døren – for det er nogle helt fantastiske farver de flotte stedmoder blomster har.

De smukke lyserøde farver kombineret med de hvide toner er så ufatteligt fint og det var selvfølgelig også derfor jeg valgte lige netop dem.

“Livet er som en blomst, der har brug for sol og vand for at vokse …”

Husk vores give-away – du kan stadig nå at være med i lodtrækningen om den lækre opskriftsbog fra Jeanne d’Arc Living – du finder give-away’en her.

Til sidst ønsker jeg dig en fantastisk weekend – klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.