De heldige er …

Jeg iler med at finde vinderne i vores lille give-away konkurrence .

Rigtig mange havde valgt at deltage og det er jeg så glad for – tusind tak til jer alle.

Jeg har igen ladet systemet finde 2 helt tilfældige vindere og de blev ….

Fordi så mange har deltaget i vores lille konkurrence her på bloggen – vil jeg gerne give jer – som ikke vandt kogebogen – en lille trøstepræmie.

Rabatten får du ved køb af varer i vores webshop www.vintage-kompagniet.dk – du skriver bare koden ‘GA10’ i bemærkningerne på din ordre – så fratrækker vi rabatten manuelt.

Rigtig god fornøjelse og klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on De heldige er …

 1. Tillykke til de heldige…

  Ha´en skøn dag

  Knus Susi

 2. Yes … Hvor er jeg bare glad … Jeg har vundet den skønne kogebog … Den bliver jeg helt sikkert MEGET glad for …
  TAK TAK, Tina …
  Ha´ en fortsat dejlig tirsdag …
  Kram Dorthe – Pigekammeret

Comments are closed.