Smagfuld påske i nostalgisk stil ..

Påsken er lige om hjørnet og jeg glæder mig ihvertfald til nogle hyggelige dage med familie og venner og hvis vejret ellers arter sig – er der måske også basis for udeliv i tykke trøjer og chance for at mærke solens stråler i ansigtet ;o)

Vores mangeårige leverandør Jeanne d’Arc Living har igen i går produceret det fineste påskepynt og forestil dig bare hvor fint det vil se ud på en udsprungen påskegren ;o)

Påskepynten er håndlavet og det synes jeg er fantastisk i en verden med masseproducerede sager fra østen.

Pigerne hos Jeanne d’Arc Living sidder og pynter og beklæder både æg og æsker med lækkert håndlavet papir og smukke medaljoner mm.

Det bliver til skønne smagfulde æg med en helt særlig charme.

Vi tager altid et stort udvalg hjem af sagerne fra Jeanne d’Arc Living – da efterspørgslen er stor og da det desværre ikke er alle som har tid og evner til at producere hjemmelavet påskepynt.

Jeg glæder mig til at pynte op til påske med disse skønne sager …

Og måske sætte nogle perlehyacinth løg i disse smukke vaser.

Og mon ikke der også skal sendes et par gækkebreve …

Hvem ved – måske modtager man så også et dejligt påskeæg ;o)

Rigtig dejlig weekend til dig – klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 117 muligheder….. « anette lyskjær

Comments are closed.