Påske og hygge …

Nu er der ikke så lang tid til påske – og til varmere og lysere dage – foråret er den skønneste tid på året – alt vågner op efter vinterens favntag og minder os om liv og hyggelige dage udendørs.

Påsken er en kærkommen lejlighed til at mødes med gode venner og familie omkring et veldækket bord og hvad er så skønnere end at pynte fint op med påskepynt og dejlige forårsblomster.

Påsken varer jo mange dage og jeg elsker altså at pynte op til påske – husker altid hvordan min mor havde forårsgrene med fine æg på i stuen – som et dejligt tegn på at nu er det forår.

Dengang var det bare de sædvanlige plasticæg i diverse farver – men der er heldigvis kommet nogle endnu finere til af slagsen – håndmalede massive æg med de smukkeste blomster og farver – de vil se fantastiske ud på påskegrenen.

Jeg er vild med de smukke æg med blomsterne ;o)

Og mangler du ideer til en lidt anderledes påskedekoration – er det skønne bur i fil de fer et rigtig godt bud – når påsken er ovre – kan du sætte lys og smukke planter i det – og evt. også tage det med på altanen eller terassen. ;o)

Boudoirstilen kan du også videreføre til dine påskeæg – se bare de skønne æg med fine perler og bånd – en fryd at lægge til pynt på påskebordet.

Håber du får en fantastisk søndag – klem og forårstanker Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Påske og hygge …

  1. Heidi Østedgaard // 13/03/2012 at 00:38 //

    Hvor er der mange skønne billeder med masser af inspiration, til at gå foråret i møde

Comments are closed.