Min ‘nye’ vase ….

For et par dage siden købte jeg den skønneste buket roser – de var perfekte i størrelsen, farven er smuk og de er lige nøjagtig udsprungne på den helt perfekte måde …..

Roserne var tilmed billige – kun 35,- kr gav jeg – et rigtigt fund og roserne står stadig lige flot her et par dage efter ;o)

Men at vælge en vase til buketten er ikke altid lige nemt – blomsterne skal jo helst stå på den helt rigtige måde ;o))

Efter en tids søgen i mine skabe fandt jeg det fine gamle høje sylteglas fra Kastrup Glasværk.

Og resultatet blev da ganske godt – så hermed et lille tip – har du nogle gamle høje sylteglas – som ikke er i brug – så er de altså perfekte til en buket roser.

Pynt evt. glasset med en gammel blonde og et fint mærke eller en medaljon – og du har den smukkeste personlige vase ;o)

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

5 Comments on Min ‘nye’ vase ….

 1. Mycket vackert !

  Jag har massor av dessa gamla sylt burkar. Har några i mitt skafferi med saker i. Perfekta burkar för många ändamål tydligen.

  Ha en fin dag

  kramar @nette

 2. Hvor ser det hyggeligt ud..
  Jeg bruger også tit mine glas til blomster de står så pænt i dem.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 3. I’m so digging that vase you came up with and the roses are of course beautiful!

 4. Sart og nydelig! Ønsker deg ei fin helg.

 5. Nydelige roser i en nydelig vase!
  Ønsker deg en strålende helg:)

Comments are closed.