Falby og det gamle badehotel

Falby er lig med krus, tallerkner og tekstiler i skønne pasteller og farverige mønstre.

Hos Falby elsker de også gamle vintage fund og tekstiler. De passerer ikke forbi et loppemarked uden at checke gamle smukke vintage tekstiler ud. Sådan blev deres nyeste forårsserie til – nemlig ‘Det gamle badehotel’.

Mønstrene på de nye krus og tekstiler stammer nemlig formentlig fra et gammelt dansk badehotel – og det er let at forestille sig at disse skønne mønstre har været brugt på sengetøj og quilter.

Falby besluttede sig for at bringe de gamle tekstiler til ‘live’ i en mere moderne version – men stadig med respekt for de gamle unikke mønstre og farver.

Serien oser af forår og sol. Og jeg synes ihvertfald at Falby har produceret en ganske unik og smuk serie – med alt lige fra æggebægre til quilter og bokshynder.

Det bedste af det hele er at du kan mikse på kryds og tværs og at sagerne fra Falby er i en rigtig god kvalitet og et billigere alternativ til andre dyre mærker ;o)

Rigtig dejlig weekend – klem Tina

PS: husk at deltage i vores give-away – du finder den her ….

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Falby og det gamle badehotel

  1. I bet your online shop is bursting with gorgeous items these days. I hope you manage to squeeze in some moments enjoying the spring weather. Spring has arrived in Denmark, right? 😉

Comments are closed.