Barndommens gade ….

Jeg husker stadig hvor stort et indtryk filmen ‘Barndommens gade’ havde på mig – da jeg var ung – romanen som er skrevet af Tove Ditlevsen og som var en fantastisk fortælling.

Ganske pudsigt er det – at man kan læse denne artikel i ‘Hendes Verden’ fra i dag. ;o)

Måske kan du huske at jeg talte om renoveringsprojekter – og en ganske særlig anledning i et andet indlæg her på bloggen.

Vi havde besøg af en journalist og fotograf sidste sommer – som gerne ville tage billeder af vores hus.

Sjov oplevelse – journalisten stylede undervejs og fotografen tog rigtig mange billeder – og det var vældig hyggeligt. Fotografen bruger jo en ganske særlig linse – så eks. stuen ligner en hel balsal ;o)

Skægt at se hvilke billeder bladet har valgt ud til artiklen og hvordan det kom til at se ud.

Og sangen “Barndommens gade” med Anne Linnet er allerede tunet ind og vil nok blive nynnet en del gange i dag ;o) hi hi

Håber du får en skøn dag i dag – det er koldt – men solen skinner – og mindste poden har 1. dag i Fritten i dag – STOR dag ;o)

Klem og barndomsminder Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

4 Comments on Barndommens gade ….

 1. Helene // 05/03/2012 at 00:38 //

  Super skønne billeder Tina <3

 2. Lene Henschel // 05/03/2012 at 00:38 //

  Hej Tina
  Hvor er der sket stor forandring fra artiklen i Jean Dar’c. Meget meget fint og flot er det blevet.
  Hilsen Lene fra “slottst”

 3. Yay, it has been published! Everything looks so pretty and I have to add that I love your floorboards; we had those in Iceland and I often miss them.

  I hope you’re having a good start of the week!

 4. Signe // 05/03/2012 at 00:38 //

  Aiiii hvor bor I dejligt. Skønne billeder. Tak for kigget 😉

Comments are closed.