Mon Ouvrage – et dameblad af sin tid …..

I disse dage bliver gemmerne tømt for gamle loppefund – skønt at få ryddet lidt ud og få sendt de skønne fund videre til en ny ejer – hvor de kan komme til ære og værdighed igen.

I den anledning stødte jeg på dette skønne gamle franske dameblad.

Og det var altså en herlig oplevelse at bladre rundt i det fine gamle blad – som stammer helt tilbage fra 1950 og må da siges at være gammelt nu til dags.

Bladet er fyldt med indretningsdetaljer – som var ganske tidssvarende dengang 😮

Men også skønne gør-det-selv tips til brodering og børnetøj findes i bladet – måske er lige netop det – ikke noget du ser i nutidens dameblade – ihvertfald ikke i samme omfang – vor tids travle karriere kvinder har ikke tid til den slags kreative sysler og det skinner selvfølgelig igennem i vor tids dameblade ;o)

Også en novelle er der blevet plads til i bladet – ak ja – det findes vist også stadig i nogle blade nu til dags ;o) (Doktor Frank har ikke levet forgæves ;o)

Men skægt at bladre rundt i det gamle blad og tænke lidt over hvad tiden har gjort ved vor tids dameblade.

Og det er jo også stadig de samme ting – som vi kvinder i hovedtræk interesserer os for – selv om vi skriver 2012.

Bladet og mange andre fine sager med mange år på bagen er lagt i shoppen – du kan se meget mere her.

Rigtig dejlig lørdag – masser af lørdagsklem Tina

 

 

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.