Helsingborg – hygge og shopping ….

I går var hele dagen sat af til 2 af mine dejlige veninder ;o)

Vi mødtes tidligt – i betragtning af at det var en lørdag – og tog en tur til Helsingborg. Det var koldt – og vi startede ud med at snuppe en dejlig varm kop kaffe/te og en lun croissant hos Zoegas kaffe.

Et hyggeligt lille sted med skøn kaffe og en dejlig atmosfære.

Vi havde besluttet os for at tage en rigtig venindetur med shopping og dejlig frokost og selv om det var koldt – gik vi os varme og fik brugt lattermusklerne ;o)

Masser af skønne butikker var der langs gågaden og vi missede ikke mange ;o)

Da vi nåede til Maria Kirken ….

Vidste Anne at der overfor kirken – på Mariagatan 6 – ligger en skøn restaurant med et dejligt menukort med italienske lækre retter.

Restauranten hedder

Og er en af Helsingborgs ældste restauranter og huset restauranten ligger i er bygget i begyndelsen af 1800-tallet.

Et lille hyggeligt sted med rigtig lækker mad. Vi mæskede os i Tortellini m/Karl Johan svampe og parmesansauce og Foccacia med skøn topping af tomat – parmaskine og mozzarella ;o)

Der var en dejlig stemning og det var svært at komme derfra igen ;o)

Så er du i Helsingborg og bliver sulten – så er stedet absolut et besøg værd og desserten kunne sagtens købes i naboforretningen – som i anledning af Valentins dag havde pyntet vinduet ;o)

Efter dejlig mad og drikke og en skøn dag – gik turen hjemad igen ….

Og på vejen var det bare at nyde de skønne gamle bygningsværker ;o)

Her er der faldet sne i nat – flot med et hvidt tæppe overalt ;o)

Nyd søndagen – masser af klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

2 Comments on Helsingborg – hygge og shopping ….

  1. I never made it to Helsingborg while living in DK and now I regret it … maybe one day!

  2. Åh som dette ser koselig ut! Kjempeflotte bilder og stemning 🙂

    Nyt den nye uken.

    Klem fra Tove

Comments are closed.