Flora – en klassiker …

I dag kom der endnu en palle varer – det vælter ind med varer og det er skønt at pakke ud som den første – og glædes og overraskes over de skønne sager.

Jeg fik lige lyst til at vise nogle skønne metalskilte – som bare er et must – de er så nostalgiske og smukke.

Helt tilbage i 2007 – da jeg startede min webshop var de smukke billeder og tryk med flora motiver lige så populære – som de er den dag i dag og man forstår jo godt hvorfor.

De minder lidt om museumsbesøg eller en side i en flora bog med de skønne latinske navne og detaljerede tegninger.

Og tegningerne er her produceret på et metalskilt – for holdbarhedens skyld og se bare hvor skøn en æggeskals farvet baggrund skiltet har og smukke ‘slid’ mærker skiltet har fået i kanten.

Og savner du også foråret – her på den 1. dag i den 1. forårsmåned – så vil skiltet med garanti bringe lidt forår ind i din bolig.

Du kan lige nu finde alle 3 varianter i min webshop og flere floramotiver kommer til i de kommende dage.

Nyd nu den 1. forårsdag – jeg glæder mig ihvertfald til lys, varme, sol og udeliv.

Forårsklem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.