Den heldige er …..

I dag – den 24. februar – er det tid til at trække lod om de skønne vintage øreringe blandt alle jer søde mennesker – som deltog i legen her på bloggen.

Først vil jeg takke jer alle for at i havde lyst at være med – det er så hyggeligt at så mange vil deltage og sprede budskabet om min blog – Tusind tak ;o)

Jeg har trukket lod i den høje hat og vinderen blev …..

Susan Månsson

Et stort tillykke herfra skal lyde ;o)

Jeg har allerede fået ideen til næste give-away – så hæng på. ;o)

Håber i alle får en skøn dag og en fantastisk weekend – er det ikke skønt de lyse tider er på vej og ligeså varmen ;o)

Klem Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on Den heldige er …..

  1. Tillykke til Susan – hun er heldig at have vundet så flotte øreringe 🙂

  2. Susan // 27/02/2012 at 00:38 //

    Jag är så glad att jag blev den lyckliga vinnaren och tackar från mitt hjärta för den fina vinsten.Tack finaste Tina! För en så generös fin vinst, den passar min klädstil som pricken över i:et.
    Knus/Susan

Comments are closed.