De bedste opskrifter – Kogebog fra Jeanne d’Arc Living ….

Jeg har noget med kogebøger – jeg elsker at finde ny inspiration til brød, kager og middagsmaden – så derfor elsker jeg også kogebøger – jeg kan ikke få nok af dem ;o)

Og stor var min glæde da også – da jeg opdagede at Jeanne d’Arc Living nu har en kogebog i støbeskeen.

Kogebogen kommer til at indeholde opskrifterne fra de skønne magasiner som vi kender så godt.

“Hvordan koger man et blødkogt æg på tre minutter? Anbring et klaver i køkkenet og spil minutvalsen tre gange!”
(Victor Borge 1909-2000)

Billederne i kogebogen bliver i samme skønne stil – som vi kender det fra magasinerne og mon ikke der kommer lidt bonus materiale ;o)

“Jeg kan spejle et æg med oprejst pande.”

(Victor Borge 1909-2000)

Så nu er det slut med at rive opskrifter ud af dine skønne magasiner – hvis du da har nænnet det – og det bliver nemmere at finde din yndlingsopskrift.

Bogen bliver på 160 sider og udkommer den 1. maj – den kommer til at koste 149,- kr og det er vist ikke så galt endda for en kogebog ;o)

Kogebogen kan allerede nu forudbestilles lige her.

Citaterne om mad her i indlægget kommer fra vores egen Victor Borge og jeg vil slutte af med endnu et skønt citat fra den ‘lune’ herre ….

“Humor is something that thrives between man’s aspirations and his limitations. There is more logic in humor than anything else. Because, you see, humor is truth.”

(Victor Borge 1909-2000)

Klem og torsdagstanker fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

3 Comments on De bedste opskrifter – Kogebog fra Jeanne d’Arc Living ….

  1. Herlig kokebok – og med så lekre bilder frister det enda mer!!

    Nyt dagene..

    Klemmer fra Tove

  2. Åhh så mycket gott och vackert!!! Kram

  3. fint, det glæder jeg mig til, jeg har faktisk brugt en del opskrifter fra Jeanne d’Arch.

Comments are closed.