Smukke gamle tekstiler ….

Forleden dag fik jeg de smukkeste gamle tekstiler hjem – og der er bare ikke noget som dejlige hvide nostalgiske tekstiler – som kan bringe fortiden ind i hvilket som helst hjem.

Især er det en ekstra charme – hvis tekstilet har lidt småpletter og måske et enkelt lille hul – der vidner om flittig brug.

Og så kan man jo bare gisne om – hvem som i sin tid har båret det fine stykke tekstil.

Især var der mange shorts/underbenklæder og de var noget så flotte.

Med skønne broderede detaljer – hvem der dog bare havde tid til den slags sysleri i dag.

Så smukt og et ufatteligt stykke håndarbejde – som der er blevet brugt stor energi og tid på.

På mange af tekstilerne – er der broderet initialer – måske så pigerne kunne finde deres tøj på tørresnoren efter vask ;o)

Tekstilerne er perfekte at bruge som dekoration måske på døren til klædeskabet eller i en bunke i et åbent skab – skøn nostalgi.

De smukke gamle overlagner har jeg f.eks. syet flere gardiner af – både kapper og lange gardiner – det bliver så fint med de flotte broderede monogrammer og mønstre.

Og også puder, vaskeposer, gymnastikposer, servietter og meget andet er oplagt at bruge tekstilet til.

Alle tekstilerne finder du lige nu hos Vintage-Kompagniet – hvis du skulle have fået lyst til lidt kreative sysler ;o)

Rigtig dejlig weekend – klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Smukke gamle tekstiler ….

  1. adorable!

Comments are closed.