Sjip sjap – sjaskevejr ….

I vores hus har vi et vindfang eller en forstue om man vil – det er perfekt når man kommer ind med beskidte sko og vådt tøj. Men gulvet derude bliver hurtigt beskidt og vådt ….

Indtil nu har jeg haft både kludetæpper (mest om sommeren) og de såkaldte sjip sjap eller sugemåtter derude – men har egentlig været lidt pinlig over at have den grå måtte liggende – for pæn er den ikke just.

Jeg har tit spekuleret på – hvorfår måtten dog skulle have de kedelige grå striber og være så – ja undskyld – grim.

Når det burde være muligt at lave en pæn måtte.

Så stor var min glæde – da jeg opdagede en skøn udenlandsk leverandør – som har gjort noget ved udseendet på de praktiske, men hidtil grimme måtter.

Og måtterne i er bedste kvalitet – de kan både vaskes og tørretumbles ;o)

Og denne skønne måtte med rådyret har allerede fundet plads foran vores hoveddør ;o)

Måtterne kan bruges indendørs og udendørs – dog i tørvejr ;o)

Måtten findes i ‘almindeligt’ dørmåtte mål – men også i ekstra længde – som passer perfekt foran terassedørene – samtidig med at du slipper for kokos på stuegulvet ;o)

Se mere til de skønne måtter lige her

Sjip sjap klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Sjip sjap – sjaskevejr ….

  1. Sådan én bliver jeg altså nødt til at købe, kan man afhente?

Comments are closed.