Sifon flaske – en unik vintage brugsgenstand …..

Sifon flasker er utrolig smukke og de giver en fantastisk autentisk stemning – gerne i et stilleben med et par stykker på en gammel bakke – det er så smukt.

Sifon flaskerne vi sælger hos Vintage-Kompagniet er alle gamle belgiske eller franske flasker – de har en skøn patina og kan indeholde gammelt vand.

De grønne sifoner er de mest almindelige – men bliver farverne lysere eller mere blålige kan de være lidt sværere at få fat i – og tit er prisen også meget høj.

Så der kan godt gå lidt ‘sport’ i at finde de helt særlige sifon flasker ;o)

Alle viste flasker findes lige nu i vores webshop ;o)

Sneen lagde sig som en hvid dyne i dag her hos os og hvor er det smukt – for min skyld må det godt sne hele ugen ;o) selv om det giver lidt trafikale udfordringer – men sneen lyser så dejligt op i alt det grå og kedelige ;o)

Og kælkene og huerne er da også blevet luftet ;o)

Håber du får en skøn søndag eftermiddag – har du husket at deltage i min give-away ? Du finder den her.

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Sifon flaske – en unik vintage brugsgenstand …..

  1. What is it with these bottles that’s so tempting?

    So, it’s snowing in your part of the world! I’m more than fine with no snow over here so please don’t send any!

Comments are closed.