Lysekrone med glasprismer …..

Jeg har været på udkig længe efter nogle fine lysekroner til shoppen.

Jeg synes nemlig det er rigtig svært at finde nogle rigtig flotte lysekroner – så derfor har jeg hidtil fravalgt at have disse i shoppen i en periode.

Jeg er nemlig blevet kræsen og synes, at lysekronen skal være meget autentisk før jeg vil sælge dem. Der er jo masser af gamle lysekroner at finde – men desværre er prisen også blevet meget høj – udbud og efterspørgsel hænger jo sammen ;o)

Så derfor blev jeg lykkelig – da en af vores favorit leverandører – som vi har haft i shoppen i mange år – Jeanne d’Arc Living – annoncerede at nu havde de også fået lavet en skøn lysekrone.

Lysekronen har en perfekt facon – ligesom de rigtig gamle. Den har en skøn patinering og er lavet af jern og altså ganske gedigen og smuk.

Det bedste ved det hele er – at prismerne er lavet af glas ……. og det er faktisk svært at opdrive nogle nye lysekroner – som har prismer af glas og stadig er i en pris – så det er til at betale ;o)

Og en lysekrone er altså smukkest med glasprismer – synes jeg – de vil kaste lyset rundt i din stue på forunderligste vis og det er det som gør den så smuk.

Kronens små glasblomster er også så fine og bidrager til lysekronens helt rigtige antikke udseende ;o)

En anden ting – som bare gør denne lysekrone helt speciel er de smukke holdere til pæren – de plejer at være plastic hvide – men se lige her hvor smukt det er gjort – ak ja – behøver jeg nævne at jeg er totalt solgt til denne smukke lysekrone ….

Den må rigtig gerne finde plads over mit spisebord …… og jeg har snart fødselsdag – så hvem ved …… ;o)

Håber du får en fantastisk dag på trods af den megen regn og blæst – husk huen og vanterne – det er hundekoldt ;o)

Klem fra Tina

Post to Twitter Post to Facebook Post to LinkedIn

About Tina

Jeg hedder Tina og er indehaver af netshoppen Vintage-Kompagniet. I starten som et deltids projekt - men nu på fuld tid. Jeg har en fortid som supportkonsulent på lønsystemer og i det hele taget indenfor EDB branchen. Dog banker mit hjerte for indretning og brugskunst og derfor tog jeg springet og startede Vintage-Kompagniet i 2007. I 2010 var det så muligt for mig at hellige mig 100% min webshop og det er meget mere end et fuldstidsjob - men det gør ikke så meget - når man elsker det man laver og det er mit helt eget ;o) Jeg bor i Kastrup på Amager er gift med Ole og sammen har vi 3 børn. Vi bor i et gammelt hus fra 1928 - så de ydre rammer for at indrette sig nostalgisk er til stede ;o) Min passion er nemlig indretning og boliginteriør. Jeg håber du vil følge med på bloggen her hvis du har den samme passion.

1 Comment on Lysekrone med glasprismer …..

  1. I think you deserve that one in your dining room 😉

Comments are closed.